Fredag

Hej! Tänkte börja med att skriva GRATTIS till min lilla syster som fyller år idag! Har haft kalas hela dagen för henne, vilket betyder mycket tårta.
Tänkte bara skriva lite så att ni vet att jag lever :)

Hit The Lights!

 

Midsommar

Hejsan, hoppas alla har haft en bra midsommar. Det har jag haft iallafall :) kram
By me 

Justin

Åh köpte BELIVE albumet idag :D Passar perfekt till min lilla bieber samling ;) ps det på bilden är inte allt :)

Spa dag

Blev en skön dag idag! Åkte på spa och tog en masage och badade, super mysigt! Sedan gick vi på resturang och åt super god mat, blev även en sväng på stan också. Sedan när jag kom hem så var det så himla skönt väder ute så jag och mamma tog en lång powerwalk på ca en timme, vi gick 5,5 km ungifär. Ska packa lite saker nu, men jag tog inge bilder idag.. så lägger upp en från google. :) Kram på er!

Bättre sent än aldrig?

 
 
Har helt glömt bort att lägga upp bilder sedan ''skolavslutningen'' men vad är det man brukar säga bättre sent än aldrig? 
Hade på mig en klänning som ni ser ovan och till det hade jag mina nya Jeffrey Campell nit skor :D 
Vi hade i allafall knyt kalas med klassen och fikade med MASSA goda kakor och bullar m.m. 
Sedan så gick jag och några från klassen hem till Anja och spelade lite kubb. Efter det så åkte jag och firade Gustav som tog stuudenten! och vidare för att hämta upp Julia och åka till stugan sedan. 
 
 

Sommar och sol

Vet inte riktigt vad jag ska blogga om så lägger upp lite bilder istället. 

Iphone

Igår så beställde jag hem iphone skal (igen) jag är nog lite beroende av dom. Men de här var verkligen speciella, är helt kär i dom!! Lovar att visa bilder när dom kommer hem :D
Lägger upp en bild från helgen med madde :)


Onsdag

Idag var det en sån här dag man bara vill ligga kvar i sängen hela dagen. Det är tråkigt väder och jag hade ingen ork att kliva upp... Men duktig som jag är så klev jag upp. Okej jag erkänner det här var ett ganska onödigt inlägg... vet inte riktigt vad jag ska blogg om just nu. haha 
 
 
 

Tisdag

Har varit hos mina kusiner en sväng idag. Träffade då min nyfödda lilla kusin för andra gången, så himla söt! Nu tänkte jag börja rensa lite i min garderob och leta reda på snygga outfits ;) Hörs!
 
 

En dag jag gärna gör om!

Jag skulle gärna göra om dagen då vi var i Dubai och badade med delfiner. Det är något jag vetal göra sedan jag var liten, och det var hur kul som helst!
Är med i en tävling hos Alexandra, hoppas på att vinna ett par converse! :)

sommarvärme

Har legat ute hela dagen och solat! så skönt att värmen äntligen kom :D
image description
Så klart har jag lyssnat på Justin Bieber medans jag solade :) Är med och tävlar hos steffi, håller tummarna! :)

Sommar snygg

Måste verkligen Hissa Gina Tricots kläder denna sommar. Tycker de har blivit mycke bättre än vad de var förut. :)
Bild från ginatricot..

:)

En blogg jag gillar att läsa är Viktor frisks! Nu har han en tävling där man kan vinna en goodibag med Justin bieber grejer. Som ni redan vet så är jag ett stort fan av Justin så självklart är jag med och tävlar! :
www.viktorfrisk.com

On my way...

Sitter i bilen påväg från stugan. Jag och Madde tänkte stanna för lite shopping innan jag ska iväg och jobba lite senare. Hoppas ni får en bra dag!


Vilken kändis är jag lik?

Har provat en App som man kan kolla vilken kändis man är lik. Har flera gånger fått Emma Roberts .. Vet inte riktigt om jag är lik henne vad tycker ni? :)


Lördag


Test...


Flower Power!

Hej! Var som sagt ute igår och tog en del bilder,, kunde inte låta bli att fota lite blommor också. Blev väldigt nöjd med resultatet. Älskar det nya objektivet :)
En del av alla bilder jag tog..
PHOTO BY ME

Summer

Eftersom det var fint väder idag så passade jag på att ta lite sommar bilder, riktigt nöjd med mitt nya objektiv! tänkte lägga upp några bilder som jag har tagit senare :)
Annars idag så har jag legat ute på solstolen och solat, varit barnvakt och senare på kvällen så kom Julia hit och såg en film.

Summer feeling


Färger

När jag ändå var barnvakt idag så passade vi på att måla naglarna och åt vofflor ute i det fina vädret :)

Boys you stole my heart!


Förälskad!!

Asså jag är helt förälskad i låtarna! spelar dom om och om igen, och inte bara som här två utan hela hans BELIVE ALBUM! GAAASSHHH :D

Kjolar

Tycker att det är så himla fint med kjolar nu till sommaren. Är riktigt sugen på att köpa dessa två, har redan den svarta i gult men känner att den är en favorit och vill nog ha en till. Det skulle även bli lite lättare att matcha den svarta med fina tröjor. Vi får se hur jag gör, ska nog ner på stan en sväng imorgon så kanske kommer hem med lite nya kjolar.

Torsdag

Ska verkligen försöka komma igång med bloggningen igen!
Var i väg till birsta idag med min kustin, och kollade runt lite och fikade. Fick bland annat med mig ett par skor, en bok och en pressent till min lilla syster som snart fyller år. Åkte sedan hem spelade lite xbox kinect och efter det blev det en sväng ner på stan med mamma.
Men imorgon ska jag försöka komma ut och knäppa lite kort, då jag köpte ett nytt objektiv och lite andra saker som ska vara conon bra :D
Tänkte slå igång en film nu och bara mysa lite! Vi hörs!


By me

I fredags så gick jag på SOMMARLOV!! så himla skönt, 10 veckors ledighet :)
Photo by me

Party Rocking!

Nu äntligen så fungerar det med bilderna!
I torsdags så hade vi utklädnings brännboll, och min klass var hårdrockare. Lägger upp bilder på hur vi dagen såg ut.

Bild

Det är något fel, går inte att ladda upp mina nyaste bilder?!
så länge så lägger jag upp en lite gammlare bild ;)

<3


New shoes

Skickade in en uppsats idag, så himla skönt! uppsatsen blev lite mer än 5 sidor, men det konstiga var att jag faktiskt tyckte att den var rolig.
Lägger upp två bilder på min nya skor som jag köpte i fredags :) blev helt kär i färgen!

5 dagar kvar

Åh sitter och kollar ut nu och ser allt regn.... hoppas verkligen att det blir fint väder snart! så att det är VARMT på sommarlovet :D bara 5 dagar kvar nu! sedan har jag gått ett helt år på gymnasiet, shittt vad tiden går fort.


Klick Klick

Klickade precis hem en super söt klänning och en snygg body, även ett par söta ballerina skor. Skorna kommer bli perfekta och ha med sig i väskan när man inte orkar gå i höga klackar hela kvällen :)

frukt

Kollade igenom lite bilder och såg denna, blev väldigt sugen på fruktsallad! :)

Lördag

Så himla tråkigt väder idag, regn! Jag som hade planerat att sola hela helgen, eller ialla fall igår när jag packade ner shorts och bikini till stugan. Hoppas bara att det kommer vara fint väder nästa vecka när det blir sommarlov och allt.
Slutade iallafall vid 10 tiden igår (började halv 10) så det var ingen lång dag precis! åkte med Madde till Birsta och shoppade lite, bland annat 3 par linnen och ett par skor. :)
Lägger upp två bilder från en dag då det var lite finare väder.

RSS 2.0