cheer!

Hej! Tänkte ta en pause från franska plugget och slänga upp ett inlägg :) Ska snart göra mig iordning och åka iväg till träningen, först barnträning och sedan min vanliga träning. Men innan de så ska jag åka ner på coop och köpa med mig lite godis/klubbor och bjuda barna på sedan, snart sommarlov ju! :)
Annars så fick vi en till uppsats idag som måste vara klar innan lärarna sätter betyg, vilket känns väldigt jobbigt att hinna med nu. men men vad ska man göra?
Nu ska jag tagga till lite med musik sedan blir det CHEERLEADING!! <3

Sommar fint

Blir riktigt sugen på att beställa hem saker när jag går in på Nelly.com här är några av min favoriter :)

Bara några dagar till..

Nu är det inte många dagar kvar tills det är sommarlov :D Det ska bli så himla skönt!! har kvar lite saker i franskan och ska få en ny uppsats att skriva i samhälle men sedan KLAR!! ska bara njuta av sommaren och ta det lugnt, i alla fall första dagarna :)

Live my life!


Weekend

Hejsan! Var hos farmor och farfar i helgen och tog årets första bad, det räknas även fast det var 31 grader och i en pool :D
Här kommer två härliga bilder. Har ni föresten sätt att jag har en ny header? :)

Give Your Heart a Break


SVERIGE!!!

Grattis till Loreen som tog hem segern för Sverige! :D Nästa år så är Eurovision här i Sverige, så kul!

Börjar 1 + fint väder = perfekt

Åh va skönt, jag börjar ett idag och det är super härligt väder ute:) så jag passar på att sola lite och bara njuta av solen. :)


Ute med min fina vän

Hejsan!
Igår var det sommarvärme, så jag hämtade upp julia när hon slutade och vi åkte och knäppte massa kort och pratade massa. Det är en sån stor skillnad från att ha träffat varandra varje dag när vi gick på samma skola, till att knappt ses en gång i veckan. Så vi får passa på att träffas så fort man hinner, :)

Mer bilder sen stockholm

Nu blir det en bildbomb från stockholm!

Coolt med mycke bilder!

Hade en super mysig dag med Maja i stockholm, tåget gick 6.00 så vi var framme innan allt hade öppnat och sedan var vi kvar till typ allt stängde :) så vi hann med en hel del saker under dagen. :D


Stockholm

Träffade lite kända personer i Stockholm med ;)
Blanda annat Justin och fina kenza :)


Stockholm

Igår åkte jag och Maja en sväng till Stockholm :)


Grattis!

Idag fyller min ena Hund fyra år :) så grattis till mimmi :)


Fanta

Någon av er som har smakat nyaste Fantan den med jordgubb och kiwi smak :) den var ganska god faktisk :)


Fika

Tog en fika med julia igår på ett mysigt fik :)


Alltid kul med dig :)

Efter skolan igår så gick jag med Maja en stund på stan och planerade nästa vecka :D kommer bli så himla kul, berättar med senare om vart vi ska och så. :) Sedan mötte jag upp Julia och tog en fika samt massa kort överallt :D så himla kul! Sedan så åkte jag iväg på träning och det var en rolig träning, vi klarade olika lyft som jag aldrig har gjort innan. :D

Gårdagens


Sommar Inspiration

Collage gjort av mig, allt är från nelly :)

BOYFRIEND


Lunch

Lunch med bästaste Maja på stan :)


Glass

Kommer ni ihåg glassen "igloo" som man åt när man var liten? Den försvann ju och nu har det kommit en som liknar den. Jag ät alltid den glassen och jag bröt av den så kan kunde skrapa med en pinnen på glassen haha tyckte att det var godare då ;)


Sommar!

Åh va skönt de börjar verkligen bli sommar nu :)


RSS 2.0