Söndag

Har varit en ganska lugn och skön dag idag, var ute och knäppte lite kort imorse. Sedan fixat massa saker hemma och åkte iväg en stund på stan med Patrik. Efter de så var jag också iväg och tränade. Hoppas allt är bra! Kram


Helgen

I fredags så blev det att jag åkte iväg till en kompis istället för att bara ta det lungt hemma. Och igår så var jag med några kompisar på bio, vi såg Ted. Den var helt okej, blev lite överdriven ibland men annars väldigt rolig! Nu ska jag slå på några avsnitt av O.C, godnatt!


Mys fredag

Så här har jag sett ut idag, nu blir det mys i soffan! Kanske hörs senare :)


dimma

 
20 minuter innan jag skulle gå till skolan så läste jag att lektionen är inställd och vi får arbeta hemma på egen hand. Så jag passade på att ta med mig kameran ut med hundarna, det är väldigt dimmigt idag. Men det blev väldigt coola bilder tycker jag. 
älskar dom här bilderna på hundarna :)

Skooolaa

Sitter på skolan nu och har lunch, nästa lektion börjar kl 1. Tänkte vara slänga in ett inlägg när jag ändå har tid över!


Torsdagens outifit

känner mig bättre idag så drar mig till skolan. Så himla tråkigt väder idag, så det blev en ganska tråkig och enkel outift. Ha en bra dag! :) 
 

O.C

Ligger i sängen och ser på O.C, hoppas på att må bättre imorgon! Godnatt :)


musik tips

Eftersom det inte händer något kul för mig idag, då jag ligger hemma och är sjuk. Så tänkte jag tipsa om två låtar som spelas i mitt rum just nu. Har ni några tips på några bra filmer? :)

Perfect


Gossip girl

Sitter och kollar på bilder på weheartit och det är väldigt många från gossip girl, de får mig bara att längst till den nya säsongen. Det är ju bara några veckor kvar nu!

Vem vill inte ha en pojkvän som chuck bass? ;)


Dream

Sitter och drömmer om att få åka iväg med ett gäng kompisar till USA. Det skulle vara rena drömmen, vakna och gå och äta frukost på starbucks sedan lägga sig på stranden, och shoppingen innan man drar ut på kvällen för massa roligheter! Åh... Är det någon som vill följa med? Jag vill åka nu, bara komma bort från vardagen och skolan....


Sjuk

Hej! Hoppas att ni mår bra, kan inte säga att jag gör de tyvärr. Jag ligger hemma med feber och förkylning.. Ska dricka te och äta Alvedon och hoppas på att bli frisk!

Lägger upp en bild då jag var frisk :)


En outfit

Här en några bilder på en outfit som jag aldrig la upp, hade den för någon dag sedan. Måste verkligen försöka plugga franska nu, har prov imorgon?! Och jag börjar känna paniken nu.... Får iallafall se fram emot att jag slutar runt 11-12 tiden imorgon.. Skönt!


Kallt

Gud vad kallt det har varit hela dan idag! Inne på skolan måste det ha varit minusgrader och imorse var det 4 grader när jag gick till skolan. Rena rama vintern!!


We heart it

Nu finns jag på weheartit så jag tycker att alla lägger till mig där, följer så klart tillbaka! Mitt namn där är samma som instagram mellmelinda :)


Girls night

I fredags så hade jag en tjejkväll här hemma med middag och sedan film mys. Tog inte så många bilder men bjuder på dessa suddiga mobil bilder ;)


Live while we're young

 

Övningskör

Har faktiskt övningskört idag, det gick bra eftersom jag redan är van i trafiken med moppebilen. Körde till och med på motorvägen. :)


tips

 Tänkte tipsa om två mysiga tröjor. Det är något jag aldrig kan få för många av, älskar tjock tröjor.
dessa är från ginatricot. 
 

Svar på kommentar

Fick en fråga varitfrån min jacka är, och den kommer från Jofama By Kenzas höstkollektion 2012. 
 

Nya jacka på!


Lockigt

Hejsan! Kom precis hem från Frissan, klippte av de slitna och fick en fin uppsättning. Blev aldrig att jag färgade eftersom jag är ganska nöjd med färgen jag har nu. 
 

Grattis till mig!

HejHej! Idag är det min födelsedag :) börjar skolan kvart över 11 så ska börja gå nu, men slänger upp dagens outfit först. 

Skolfoto

Har varit ledig från den ända lektionen vi hade idag, men var ändå tvungen att gå till skolan för vi hade Skolfoto. Varför blir man aldrig bra på skolfotot?


Godmorgon

Godmorgon! Har varit ute på en promenad med hundarna nu på morgonen och sedan hoppade jag in i duschen. Idag ska jag fixa till lite på mitt rum och även plugga lite. Sedan ikväll så kommer mina kusiner hit.
Hoppas ni haft en bra morgon!


Inspration Bilder








Rum

Måste visa lite från vårat rum på skolan, vi sitter 8 st  i varje rum och 4 runt varit bord och där får vi inreda hur vi vill och nu har vi satt upp massa bilder på ena väggen. 

Vardagslyx

Efter en jobbig morgon med att hundarna har väckt mig och jag var tvungen att gå ut med dom vid kvart över sex, och sedan ringde väckarklockan kl 7 på en lördag -.-
Men vi åkte ner på ett hotell i stan och åt frukost, så dagen fick en bättre start efter att jag ändå var upp så tidigt. Hoppas ni har en bra dag!


Live, Laugh, Love

Live every moment
Laugh every day
Love beyond words



Happy girl

Åh är super glad att mitt paket kom idag och i det låg de ett Marc by Marc Jacobs data fodral och ett Mac by marc jacobs armband :)


Skogsmänniskor

Hejsan! Har varit ute i skogen med skolan och vandrat och tältat. Vi vandrade med hur tunga väskor som helst så min rygg är ur funktion just nu, kan knappt gå. Det var även storm och blåste hur mycket som helst, men det är skönt att vara hemma nu. Här är lite bilder :)


Spa day

Efter en veckas plugg i skolan så förtjänade jag en dag på spa med massage och bad. Eftersom det var så tråkigt regnväder så passade de perfekt.


RSS 2.0