Veckan

Den här veckan kommer bli skön, var ledig idag och åker till Åre med madde på torsdag. Så har bara skola tisdag och onsdag.
Jag och Madde åker upp till Åre och åker lite slalom, badar, tar de lungt och hittar nog på nått roligt :)


Träning

Halloj! Är cirka en månad kvar tills jag åker till Dubai, och försöker träna så mycket som möjligt innan de. Ska springa lite intervaller och köra styrka nu och varierar de med cheerleading träning och gymmet. Hoppas på dröm kroppen på Beach 2013 ;)

Bilderna är från förra Cheer träningen :)


kvälls inspiration


Onsdag

HejHej! 
Hade sovmorgon imorse så började kvart över 11, passade på att se det senaste avsnitet av pretty little liars. Det är spännande nu, ni som följer serien förstår vad jag menar. Hade bara en lektion idag och det var svenska, vi skulle skriva på en uppgift och det gick ganska fort så slutade efter de. 
Har även hunnit med att träna idag, körde intervaller och styrka. Funderar även på att kliva upp tidigt imorgon och träna innan skolan, men jag vet att det är så skönt att ligga kvar i sängen på morgonen. Får se hur det går att ta sig upp.. 
Just nu ska jag slå på ett avsnitt av en serie och äta lite frukt.

40dagar


Om 40 dagar lämnar jag kalla Sverige och beger mig mot DUBAI! För tredje gången kommer jag sätta min fot i ett av mina favorit länder. Det ska bli så skönt, och jag hoppas dagarna går fort så jag får börja packa väskan och längta lite! Har redan börjat beställa hem lite sommar kläder. Fick hem ett paket idag med två bikinis från Victoria Secret, super snygga :D
 
 
 

Snowman

Hittade en super stor snögubbe när vi var ut och gick i lördags, var så klart tvungen att knäppa kort med den. 
 

helgen

Hejsan! Länge sedan jag skrev här nu, hoppas på att det ändras.. Men skolan tar upp all tid. I helgen så var jag med en kompis och vi gick en sväng på stan och åkte och knäppte kort. Var även på hockey och ut på resturang och åt, vilket var hur mysigt som helst! Barnvakt hann jag också vara. 

2012

 Hur härlig är inte den här videon? Över 50 låtar i en och samma video och det låter hur grymt som helst! 
 

Min vecka i skolan

Det här är en av de härligaste måndagarna på länge(förutom då de var lov), började skolan kl 10 så hade sovmorgon eftersom jag bor så nära. Sedan slutade jag kl 11, allstå en timmes skola idag. Imorgon har jag ett nationellt prov i franska så slutar vid 11 tiden då med. På onsdag är det ett matte prov allt jag har så är nästan ledig den dan med. Gash vilken skön vecka!!! 

Bunny

Den gör bilden är så söt :)


54 dagar kvar!

 
Om 54 dagar åker jag tillbaka till älskade DUBAI!! det ska bli hur skönt som helst, LÄNGTAR!

Skolan har börjat

Hej! Skolan hat börjat och den första lektionen vi hade var matte.. Nationella muntliga! Inte precis den bästa staren man kunnat få, men det gick bra. Idag hade vi bara franska lektion så jag ligger hemma nu och ska ta och springa några km på springbandet. Morgondagen blir skön, har mantorstid vid kvart över 11 sedan ska jag hem och måste tillbaka till skolan halv 4 för att ha ett semenarium, men det är skönt att bo 3 min från skolan sånna här dagar. 
 
Tänkte på en sak också, vi börjar närma(tänker possitvit) oss sommaren nu alltså mitt sista sommarlov! Längtar, vill bara fylla 18 nu!! 
 
 
 

Norlie & KKV

Var som sagt i åre från fredag till onsdag, åkte upp med familjen + Julia och tre andra familjer. På lördagen så spelade Norlie & KKV på bygget så jag och Julia åkte ner för att se dom. Vi stod längst fram vid scenen och Kim tog min hand och sjung och kollade rakt in i mina ögen (höll på att dö ;). Sedan dansade vi vidare och innan vi skulle hem så fick vi även chansen att träffa dom och ta ett kort samt prata med dom en stund. Det var verkligen hur kul som helst och dom var super trevliga! Vill absolut träffa dom igen :)
 

Åre

Hejsan! börjar med att säga att jag har varit sjukt dålig på att uppdatera er, men jag har haft lov. Har varit i åre och firat nyår och åkt slalom. Sedan kom jag hem i förrgår och då var jag med madde hela dagen, vi åt lunch och gick runt på stan. Hann även med att knäppa lite bilder för In Moode, och se film innan vi åkte iväg och tränade cheerleading. Tänkte visa er några av bilderna :)
 
 

RSS 2.0