Godnatt!

Hej! tänkte slänga in ett sista inlägg för idag innan jag slår på en till film och går och lägger mig. Ska nog iväg och fiska imorgon, så vet inte om det kommer blir så jätte mycket uppdatering men jag ska försöka.

Det var igentligen meningen att jag coh några kompisar skulle iväg på bio idag, men det blev lite struligt så vi bestämde att vi tar det någon annan dag. :)
Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt :)
 

Film tips!

Har precis kollat klart på filmen LOL, med Miley Cyrus. Tyckte verkligen om den filmen det var en mysig film och jag tycker verkligen ni ska se den om ni inte redan har gjort de. :) 
 
'
ps kommer nog börja fangirla liiitte över douglas! ;) 

höst!?

Sitter och kollar på lite höstnyheter, ja ni läste rätt HÖST! åh fick lite ångest  igår när HM katalogen låg i brevlådan... sommaren har ju knappt börjat. 
gammal bild.
 
 
 

@mellmelinda på instagram

Haha jag la upp en bild på instagram och såg sedan att Sean banan hade gillat den. Roligt!


bad, båt och sol

Äntligen börjar det bli sommar. Har verkligen passat på att sola dessa dagar och varit ute hela tiden, äkt bår och badat! Nu hoppas jag bara på att det håller i sig och kommer vara varmt resten av sommaren. :) 
 
 

Shoes

 
 
 
Här ovan så ser ni mina nya skor, tycker ni om sånna här inlägg där jag visar vad jag har köpt? Kommentera gärna om ni gillar dom eller inte :) 

Tråkigtväder.se

Det är så himla tråkigt väder ute.. vill bara åka utomlands nu!
Var en sväng på stan igår och fick med mig ett par skor och lite andra små grjejer som nagellack hem. Tänkte lägga upp en bild på skorna sedan :)

Dubai hade inte varit helt fel just nu ;)

as long as you love me

We're under pressure,
Seven billion people in the world trying to fit in
Keep it together,
Smile on your face even though your heart is frowning
But hey now, you know, girl,
We both know it's a cruel world
But I will take my chances

As long as you love me
We could be starving, we could be homeless, we could be broke
As long as you love me
 
 
 

Apple

Måste visa mina nya iphone skal, dom är så himla fina! 
 
 
 

Gatufesten Lördag

Helt klart den bästa kvällen av alla! Det var massa bra artister blanda annat Norlie och KKV som var grymma! Hoffmastero och Sean Paul! Kvällen var helt AMAZING :)

Gatufesten Fredag

Fredagen började hur bra som helst! klockan ringde vid 8-9 tiden och jag och Julia sprang upp för att boka Biljetter till Justin Bieber som släpptes klockan 9. Som jag skrev tidigare så fick vi tag på biljetter till båda konserterna så vi var helt crazy för vi var så himla glada!
Sedan på kvällen så spelade bland annat Amanda Jenssen, Den sv Björnstammen, Erik Hassle och Takida. Vilket gjorde hela dan till en av de bästa. 

Gatufesten torsdag

I torsdags så var det blanda annat Melody Club, Eldkvarn, Familjen och Rebecka och fiona som spelade. Började dagen med att åka båt in till stan och sedan gå på tivoli med mina små syskon och Julia. 

Gatufesten Onsdag

Har varit på Gatufesten hela veckan! har varit grymt kul :) på onsdagen så var det rixFM festival och då spelade massa bra artister bland annat Ed Sheeran. 
 

Justin Bieber

Är så himla glad! I fredags så släpptes biljetterna till Justin Bieber's konsert i Sverige, jag lyckades få tag på GOLDEN CIRCLE som är längst fram!! och en stund efter så släppte dom att det kommer vara en extrakonsert dagen efter, då lyckades vi få tag på biljetter till den med! 
Jag ska alltså se Justin Bieber 2 gånger nästa år! :D 
 

RSS 2.0