Fika

Mötte upp Maja på stan idag och tog en mysig fika :)
Vi tänkte ta ett ställe med lite folk på, och när vi satt oss så kom de in massa folk som började stå i kö, precis bredvid oss... Och en gubbe satt och sjung och pratade med sig själv bakom oss hahahha! Men det var kul att träffa Maja.


-.-

Varför går det inte att sova när man väl har lov? Jag vaknar kl 7 och kan inte somna om...


Onsdag

Så här ser jag ut idag, ska springa ut med hundarna nu sedan gå till skolan. Börjar klockan ett idag! 

Måndag

Har engelska lektion nu och har varit och köpt fika, annars orkar man inte plugga. Men ska läsa en text nu och sedan skulle våran lärare säga nått och sedan går jag hem. Ha en bra dag!


Film

Bland de bästa på en lektion är när man får se på film. Speciellt en måndag då man är super trött!
Men tänkte inte på de så sitter längst bak men de går bra de med ;)


<3Godnatt


Godmorgon!

Skönt med fredag! Idag har jag ett prov och en franska muntlig sak som ska göras, sedan tar jag helg. Är just nu påväg till skolan och hoppas på en vra dag!


Haha

Haha dom de bilderna är verkligen så sant! Håller ni inte med?


Lunch

Sitter på skolan nu och har precis åkt och köpt en sallad, ska försöka få lite plugg gjort nu.


Onsdag

 
 
Så här ser jag ut idag, ska snart gå ut i regnet och gå till skolan... Har bara en lektion idag med och det är matte. Vi hörs senare! 

snart jul??

Det bästa med Tisdagar är att vi bara har en lektion och slutar runt 11-12 tiden. Har varit trött hela dagen, kanske beror på vädret? snö i oktober är inte okej! Jag har iallfall sett på lite serier bland annat nyaste avsnittet av Gossip Girl :D så spännande! Hoppas ni haft en kanon dag 

SNÖ!?!?!

Vaknade imorse och såg att det snöade ute!? I oktober?? 

<3

You could be the greatest
You can be the best
You can be the king kong banging on your chest

You could beat the world
You could beat the war
You could talk to God, go banging on his door

Swedish house maffia

Har helt glömt bort att berätta att jag och min kompis ska åka och se på swedish house maffia i november!! Vi är sjukt taggade och det kommer bli gryymmmmttt!! :D


Mysig lunch

Vart en sväng på stan idag med Madde. Vi åt en mysig lunch och gick runt lite i affärerna. Önskar att vi slutar tidigt varje dag, och inte bara på tisdagar!


Ikea

Blev en kort dag idag så passade på att åka på Ikea och äta lite lunch. Såklart så tog både jag och Maja köttbullar, nästan ett måste när man är på Ikea.


Tidig dag

Slutade tidigt idag så jag och Maja åkte både till birsta och sedan en sväng på stan. Alltid lika kul med dig Maja!


Party

Igår var jag iväg på klass fest med massa folk från klassen... Haha de där lör ju lite konstigt men. Tänkte slänga upp lite bilder iallafall :)


Today is a new day!

Hejsan svejsan! Låter som de flesta bloggare när jag börjar med att ursäkta mig för att jag inte har bloggat... men jag har haft mycket i skolan. Eller rättare sagt jag har mycket i skolan! Två uppsatser som ska vara inne nästa vecka och två prov. Men aja, tänkte berätta lite om de jag har gjort när jag inte bloggat. I Onsdags så var jag och Julia iväg och tränade, vi gick på power yoga. I torsdags så arbetade jag hemma halva dagen och sedan blev det ca en timmes skola, och på kvällen hade jag träning. 
Kan säga att jag börjar känna mig duktig som har tränat på gym flera gånger den här vecka + att jag har haft träningar och tränat hemma. Tummen upp för det! (undra hur länge det håller...) 
Har även hjälpt mamma med facebook sida och knäppt/varit modell för lite kort! Gå in och gilla Inmoode på facbook, och följ även oss på instagram! 

Tisdag

Hej! Som vanligt på tisdagar så slutar vi vid 11-12 tiden, så idag passade jag Malin och Julia på att gå och träna. Och efter det så åkte jag och Julia till mig och sedan iväg en sväng på birsta, för shopping och middag. Senare så åkte jag snabbt hem för att byta om för nästa träning som slutade vid 10 tiden.. Men nu är jag hemma och ska snart sova ska bara plugga Liiiiiiite till(har prov imorgon)
Godnatt!:)


RSS 2.0