we come we rave we love!

Bästa helgen på läääääääänge!! Gud va kul det var på SHM. Dom var GRYMMA! riktigt kul att ha sett dem live. 
Dansade hela natten lång :D we come we rave we love ;)

1 Dag kvar!!!

imorgon kväll kommer bli hur grym som helst!
Vet att jag kommer tjata om Swedish house mafia mycket nu, men är så peppad! :D

In Moode

Igår efter skolan åkte jag och Madde ner till Stan och knäppt kort åt In Moode. Här är några smak prov på bilderna, mer finns på deras facebook sida och instagram. 

Swedish house mafia!

Nu är det inte långt kvar!! om några timmar sitter jag på tåget påväg ner till Stockholm för att se SWEDISH HOUSE MAFIA!! :D Kommer bli grymt 
 

Skola+träning

Jag är trött efter skolan, vi slutade vid 3 tiden och sista lektionen var engelska. Men ska slå på hög musik nu och börja byta om för har träning ikväll.


One day

One day I want to honestly say I MADE IT!


Tjej bil

Är det bara jag eller är det här fint på bilar? Lite coolt är det iallafall ;) blir mer en tjej bil hehe


Cheer


Här är en bild från gårdagens cheerleading träning. inte den finaste men men... 
Det är sjukt kul att vi snart ska börja tävla och att vi ska få koregrafer som kommer och gör ett pogram åt oss. Nu är det bara att TRNÄNA TRÄNA TRÄNA så kommer det säkert bli bra :) 

Kalas helg

I lördags så var jag på dop och barn kalas, det var min lilla kusin som skulle döpas. Det bjöds på en massa godsaker så man rullade nästan ut. Firade min kusin som fyllde nio år gjorde jag också. 
s

ingen skola

Idag behöver jag inte gå till skolan, vi har eget arbete. Så Madde kommer hit och så ska vi arbeta på våran redovisning. Får se om jag hittar på något senare eller om jag ska plugga hela dan... Jag längtar i allafall som en tok till nästa fredag, då ska jag är bästa åka ner till Stockholm och se Swedish house mafia! Kommer bli hur grymt som helst. 
Kör på halv lockigt hår idag ;) 

Vardagslyx

Efter att jag hade tränat så tig jag en lång dusch med ansiktsmask och hårinpackning. Det gör en måndag lite bättre.. Vardagslyx :) nu ska jag slå på en film innan jag går och lägger mig i en nybäddad säng. Godnatt!


Nu kör vi!

Ska ställa mig på springbandet nu! imorgon blir det gymmet och på kvällen har jag träning :) Beach 2013 här kommer jag!

Måndagar...

Jobbig dag idag... Orkade verkligen inte kliva upp imorse och fick stressa. Sedan kom jag till skolan då hade läraren skickat ut att matte provet blev inställt(igen!) så vi fick göra en hemuppgift. Nu skulle jag starta datan, då har jag nästan Inge batteri och laddaren är hemma...
Men får göra det bästa av dagen! Har en lektion till sedan ska jag hem :)


SHM outfit

Vet inte riktigt vad jag ska ha för outfit på Swedish house mafia.... Sitter och kollar runt lite och eftersom det är 17 dagar kvar nu så måste jag snart hitta något. iallafall om jag ska hinna beställa hem något.. 
Här är två collage jag gjorde, funderar på någon av klänningarna :) 

Tisdag

Hejsan! Kom precis hem från skolan, och ska skriva lite på en uppsats. Sedan ska jag åka ner till stan för att möta upp julia och gå och träna. Får se om jag går förbi in i mammas affär också skulle hjälpa henne att ta lite nya kort. 
 
Ikväll har jag även cheerleading träning! ska bli kul eftersom vi haft uppehåll i vecka på lovet. 
Vi hörs nog senare ska försöka ta mig ut och knäppa lite kort också :)
 

dagens Inspiration

Nu ska jag börja med träningen! Efter detta inlägg så ska jag ställa mig på springbandet och imorgon blir det gymmet och efter det cheerleading träning. Let's go!! 

Sista dan

Det känns jobbigt att ställa klockan för att stiga upp och gå till skolan imorgon... Skulle inte tacka nej till en vecka till med lov. Det har gått alldeles för fort!


<3


<3

Med denna bild säger jag godnatt! :)


RSS 2.0