<3

Lately I got this feeling
I don't know what's the meaning
But I know it's strong
And it's over you
All I want is to be home with you
I wish you were here

Skidskytte

Hejsan! Hela helgen har gått till jobb som volantär i Timrå, för skidskytte. Jag har suttit och räknat bom, med maja och alva. Faktiskt kul men det blev lång tråkigt när de tävlande inte valde våra banor.. 
I fredags så hade jag inga lektioner jag behövde gå till skolan för att arbeta med, så jag åkte ner till stan med Madde och lunchade. Sedan träffade jag upp Maja och hade myskväll med henne sedan sov hon här, Riktigt mysigt! Men vi fick ställa klockan på halv 7 för att hinna till Timrå, trodde vi ... det visade sig att det gick mycket fortare än vad vi hade räknat med. Så vi var där en halv timme innan vi började. 
 
 På kvällen så hade jag och Julia våran standard kväll med melodifestivalen och massa godis. En bra men ändå jobbig helg :)

Star

Väldigt många bilder på hur jag ser ut idag, en enkel outfit. Har bara en lektion så ska snart gå till skolan, får se om jag åker ner och jobbar lite sedan också. 

sommar tack!

Något jag inte skulle säga nej till nu vore SOMMAR! sitter och kollar igenom massa sommar bilder, och får nästan panik när jag kommer ut och ser all snö. Känns som det aldrig kommer att försvinna...

Fashion

Tyckte den här tröjan var fin och lite rolig, skulle passa perfekt till ett par färgade jeans till våren! 

Hunky Dory

Tröjor , Star Knit , Hunky Dory - NELLY.COM
Tröjor , Star Knit , Hunky Dory - NELLY.COM 
Var tvungen att köpa denna tröja från Hunky Dory. Den är verkligen hur skön som helst och kommer bli perfekt till Spaninen då det inte är super varmt och man vill ha en snygg tröja till ett par shorts. Den finns att köpa på In Moode och kostar 1295:- 

Helgen

Hejsan! I helgen så har jag jobbat och sett på melodifestivalen med Julia. Verkligen super kul att jobba och det har kommit in hur mycket fina kläder som helst! 
Idag så har jag bara varit hemma och fått lite plugg gjort ska iväg på träningen ikväll, men ska nog inte träna då jag fortfarande är förskyld. Inte långt kvar tills jag drar till DUBAI!! mindre än 2 veckor.

Snö

Så här ser min lilla hund ut när hon kommer in efter ha lek en stund i snön ;)


2 resor i Mars!

 
Har svårt att fatta att det är nästa månad som jag åker utomlands med min bästa vän! Kommer bli så sjuk kul så det finns inte. Vi har börjat planera allt, till och med vad vi ska ha med oss!! 
Tänk att det bara är 40 dagar tills vi landar i Spanien. Alltså jag har två resor bokade nästa månad, kommer åka först till Dubai med familjen och farmor och farfar i en vecka. Sedan ca två veckor efter det så åker jag ner till Spaninen, med Julia!! 

SHM

 
Här är en video som jag klippte ihop lite fort, det är sedan jag och Julia var på Swedish house mafia. 
 

Photo

Vi fick välja egna kurser på skolan och såklart valde jag foto. Ena uppgiften vi fick var att fota någonting i rörelse så jag och Madde gick ut en kväll och lekte lite med kamerorna, och här nedan ser ni lite av resultatet. Jag tyckte det vart väldigt coola bilder :) vad tycker ni?

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2124737/images/2013/pic_511431c4e087c34267c9a9c5.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2124737/images/2013/pic_511431cee087c3424c130472.jpg" class="image">


Wiiiiiiiiii

Har bokat en resa med julia! Vi åker till Spanien över påsk. Kommer bli sjukt kul!
Nästa månad kommer bli en av bästa på länge, börjar månaden med att åka till Dubai sedan åker jag till Spanien två veckor efter! Åh längtar verkligen!!


Åre

Halloj! Väldigt länge sedan bag skrev här, var ju i Åre förra veckan med Madde. Vi hade det super trevligt! Åkte slalom och var på afterski på dippan samt en sväng på bygget och bubblade även bubbelpool en av kvällarna. Planerar att åka upp igen nästa vinter :)


RSS 2.0