Helg

Här kommer några bilder från min helg, åkt skidor, varit på spa, fest och afterski bland annat. En helt perfekt helg helt klart!


Från Dubai till Åre till Spanien

Hejsan! Åkte upp en sväng till åre från torsdag till lördag, åkte slalom på torsdagen och spa på fredag samt afterski. Det var härligt att komma upp till fjällen, kanske sista gånen för den här vintern... Åker till Spanien imorgon bitti och blir där i ca 9 dagar. Så jag har lov just nu! ska packa de sista och skicka in en uppsats, sedan äta på stan tror jag. 
 

18 årsfest

Hej hej! Var på Maddes 18 års fest igår, riktigt kul! Hon hade hyrt en lokal och bjudit in massa härliga människor. Så det blev en lyckad kväll :)


Dubai

Hellooo! Landade hemma i Sverige kl 6 på morgonen igår. Blev efter det en lång bil resa hem. Har haft en super härlig vecka i Dubai. Solat, badat, shoppat och haft det bra. Det var verkligen sorgligt att åka hem, hade gärna stannat några veckor till. 

packar,,

Försöker packa klart allting men det går inge vidare,,, Har redan packat för mycket saker. Tänkte lägga upp lite gammla bilder medan jag ändå packar. Får se om jag uppdaterar er nått från Dubai.
 

Resa

Nu är det officellt LOV!! Åkte hem till Julia igår och var där hela kvällen, tvungen att träffa henne innan jag åker. Idag ska jag ner på stan och köpa lite saker inför imorgon, kom även på att jag måste köpa godis så jag överlever bil resan och flygresan till Dubai. Åker tidigt imorgon ner till stockholm för att sedan ta flyget ner mot varma Dubai. Där stannar jag i 8 dagar, och bara njuter! När jag kommer hem sedan så har jag massa vänner att fira som fyller 18 år!!! och bara 2 veckor efter jag kommer hem åker jag ner till Spaninen! Åh jag längtar :D
 

RSS 2.0